Over ons

De dozen van OHÁ zijn speciaal ontworpen handgemaakte, luxe dozen, gemaakt van oneindige, prestigieuze rozen die tot drie jaar met je mee bloeien.

OHÁ rozen worden benoemd als long life roses en worden met liefde in onze dozen bij elkaar gebracht. Je hebt de keuze om de door jou gekozen doos te gaan filteren op kleur en formaat. Onze flowerboxen worden in speciale, hand gemaakte, dozen in top kwaliteit naar het afleveradres bezorgd. OHÁ FLOWERBOX brengt voor nu eerst alleen nog in Nederland en België liefde aan deur bij elke klant. Say it with roses.

Onze prestigieuze long life roses geven net als op de eerste dag tot drie jaar lang het mooiste gevoel, liefde. De voorraad is grenzeloos. OHÁ FLOWERBOX werkt continue aan de persoonlijke smaak van de klant. De long life roses zijn echte, vers geplukte rozen die wij met zorg hebben geconserveerd. Via een gedetailleerd methode bereiden wij onze rozen voor, zodat je de rozen tot drie jaar lang ziet bloeien. Daarbij doorlopen onze rozen twee stappen: Eerst onttrekken wij voorzichtig het water aan hen. In een volgende stap verrijken wij onze rozen met een pigmentoplossing, zodat ze in stralende kleuren vele jaren blijven behouden.

We hebben alleen je liefde nodig!

Onze long life roses hebben geen water of andere verzorgingsmiddelen nodig om te bloeien. Het enige wat er gegeven moet worden is liefde. De rozen moeten niet uit de doos gehaald worden, omdat onze elegante dozen ook gelijk de vaas is. De long life roses bloeien tot drie jaar vanzelf. Bovendien moeten de rozen niet grof vastgepakt worden, zo verliezen de rozen hun vorm en kleur. De long life roses houden het liefst van schaduwrijke plekken welke op kamertemperatuur zijn. Als er stof op de rozen zijn, blaas het er graag van af. Probeer vooral geen stofdoekje te gebruiken. Wij geven aandacht aan liefde en gaan er van uit dat de rozen je elke dag liefde zal toewijzen.

Wij houden van het milieu

Wij conserveren onze long life roses met zorg volgens een milieubesparende methode. Onze rozen zijn na het conserveren natuurlijk ook biologisch afbreekbaar en zijn 100% gevaarloos voor de gezondheid.